Ωμή βία και επίθεση μέσω λιθοβολισμού σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε βαγόνι του ηλεκτρικού, η οποία οδήγησε στον τραυματισμό επιβάτιδας συρμού της Γραμμής 1. Οπως προκύπτει, άγνωστος εκσφενδόνισε την πέτρα από το δρόμο τραυματίζοντας τη γυναίκα, η οποία από τύχη φαίνεται ότι γλύτωσε τα χειρότερα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, η επιβάτις τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Νέο Ηράκλειο.
Διαβάστε ακόμη: Ενεργειακή κρίση: «Όχι» σε πλαφόν στο φυσικό αέριο, φόρος στα υπερκέρδη των εταιρειών ορυκτών καυσίμων
Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης και εύχεται στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση.
- Ο Κοργιαλάς είδε τη Μουτσάτσου στο κόμμα Καρυστιανού με το «Μια φορά» και «παράτησε το τραγούδι»
- Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Ισοπεδωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» - Φουλ για την κούπα της Euroleague την Κυριακή
- Η Άγκυρα αντιδρά και «πνέει μένεα» για την αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου – Τι αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι - Ποιοι παίρνουν έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.