Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα διακοπή στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Αυτή τη φορά η συνήγορος του κατηγορουμένου για βιασμό και απόπειρες βιασμού και ο Σπύρος Μπιμπίλας ήρθαν σε κόντρα και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει. Ειδικότερα, η κυρία Πακιρτζίδου ενώ εξέταζε τον Σπύρο Μπιμπίλα, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και το κατά πόσο ο μάρτυρας είναι αμερόληπτος. Μάλιστα, προσκόμισε στην έδρα δημοσίευμα, στο οποίο - όπως είπε, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε δηλώσει ότι σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή. 

Αμέσως ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε την αντίθεσή του και απευθυνόμενος στη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, ανέφερε: «Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;». Εβγαλε, μάλιστα, από την τσέπη του λαχεία και σημείωσε ότι η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη τον Οκτώβριο του 2021 τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρηγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», υποστήριξε στο δικαστήριο ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Από την πλευρά της η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ανέφερε ότι κάλεσε τον μάρτυρα σε συνάντηση, προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του πελάτη της και ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ της πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει και γύρισε να φύγει από την αίθουσα με το δικαστήριο να διακόπτει μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.