Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα παιδί μόλις 12 ετών ήταν ανάμεσα στη «συμμορία» ανηλίκων που επιτέθηκαν σε μία γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέρα - μεσημέρι, με σκοπό να της πάρουν την τσάντα που κρατούσε. Οπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας η γυναίκα αντιστάθηκε την ώρα της επίθεσης, και τότε και το δεύτερο μέλος της συμμορίας συνέχισε με χτυπήματα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA δείχνει την ανενόχλητη δράση των τεσσάρων ατόμων στην Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι περπατούν σε ένα κεντρικό δρόμο και κάποια στιγμή, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά περνά από δίπλα τους μία γυναίκα. Εκείνη την στιγμή ο ένας από τους τέσσερις της παρέας, την κοιτά κι ενώ της έχουν προσπεράσει γυρνά πίσω και αρπάζει την γυναίκα και προσπαθεί να της αποσπάσει την τσάντα της. Η γυναίκα αντιστέκεται και τότε και το δεύτερο μέλος της συμμορίας λαμβάνει δράση.

Η Αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τα τρία από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας και είναι σοκαριστικό ότι ο ένας από τους τρεις πρόκειται για ένα παιδί ανήλικο 12 χρόνων. Μάλιστα εξετάζεται από την Αστυνομία να έχουν συμμετάσχει – λίγα 24ωρα πριν από αυτή την επίθεση στην γυναίκα- σε ληστεία με θύμα ένα άτομο με κινητικά προβλήματα και είναι σε καροτσάκι.