Μενού
  • Α-
  • Α+

Εναν ολόκληρο θησαυρό, κατήγγειλε ότι αφαίρεσαν από το σπίτι της στη Γλυφάδα μια 55χρονη αστρολόγος, η οποία δέχθηκε την επίθεση ληστών τα ξημερώματα. Η άτυχη γυναίκα μετά την αποχώρηση των δραστών, που την κακοποίησαν για να αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή, ειδοποίησε την Άμεση Δράση και από εκείνη την ώρα έχει ξεκινήσει ένας αστυνομικός μαραθώνιος για τον εντοπισμό των ληστών. Η εισβολή των ληστών έγινε στις 2 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 55χρονης την σήκωσαν από το κρεβάτι και ασκώντας της βία και με συνεχείς απειλές για την ζωή της, την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει πού υπήρχε ένα χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, είχε 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα η αξία των οποίων φτάνει το 1.000.000. Η 55χρονη είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πως και μετά την αφαίρεση του χρηματοκιβωτίου οι δράστες συνέχισαν να την χτυπούν και να την απειλούν ζητώντας της και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, ενώ παράλληλα ερεύνησαν όλους τους χώρους της μονοκατοικίας. Οταν τελικά διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτε άλλο για να αφαιρέσουν εξαφανίστηκαν.

Τώρα ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ψάχνουν για οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των γειτονικών κατοικιών αλλά και δημόσιες κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας των κεντρικών δρόμων της περιοχής, έτσι ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες, το μέσο που επέβαιναν και τα δρομολόγια ακολούθησαν κατά την προσέγγιση στο σπίτι του θύματος και στην συνέχεια για την διαφυγή τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA