Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος παραμένει ο νεαρός Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι. Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της υπέστη ασφυκτικό θάνατο και ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει στην απολογία του πως της επιτέθηκε επειδή είπε μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. 

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Πώς ο αδερφός του 25χρονου δράστη... οδήγησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Στην εκπομπή Tlive φιλοξενήθηκε ο πατέρας της 17χρονης, κ. Σίμος, ο οποίος αποκάλυψε ότι έμαθε από την τηλεόραση για τη δολοφονία της Νικολέτας: «Το πρωί ήταν να πάω στη δουλειά. Είδα στην τηλεόραση ότι έγινε έγκλημα και μόλις έδειξε την πόρτα του σπιτιού, και έτσι μου μπήκε στο μυαλό ότι πρέπει να ήταν το παιδί μου. Μετά από 5-10 λεπτά, μου έστειλε μήνυμα η μικρή μου κόρη που ήταν μαζί και μου λέει “Μπαμπά η Νικολέτα πέθανε. Τη σκότωσε ο Σάμι”». 

Η απολογία του κατηγορούμενου

Αναφερόμενος στο απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022, ο κατηγορούμενος είπε ενώπιον του ανακριτή πως ξύπνησε την Νικολέτα στις 17:30 για να πάει για δουλειά. Υποστήριξε ότι για μία ακόμα φορά της ζήτησε να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του, καθώς και ότι σκέφτονταν να παντρευτούν και να κάνουν τον γάμο στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα "ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη", μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδρά. Νόμιζα ότι λιποθύμησε γι' αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες.

Φέρεται μάλιστα να είπε πως ντρέπεται να κοιτάξει τη μάνα της Νικολέτας στα μάτια και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρνήθηκε ότι ζήλευε την Νικολέτα ενώ ανέφερε πως το διαμέρισμα στο Περιστέρι το είχε βρει εκείνος και πλήρωναν το ενοίκιο μαζί με τη μητέρα της 17χρονης. Όσον αφορά στα διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας που είχε δηλώσει στις ελληνικές Αρχές, ισχυρίστηκε ότι ήταν λάθος των αστυνομικών που τα σημείωναν.