Πολύωρη επιχείρηση περισυλλογής και διακομιδής τραυματισμένου ατόμου από τον Ολυμπο είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου, από το καταφύγιο Κάκκαλος σε ύψος 2.650 μέτρων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε στις 17:08, χθες (24/9), κινητοποιήθηκαν δύο κλιμάκια με οκτώ πυροσβέστες από το Λιτόχωρο Πιερίας και την 2η ΕΜΑΚ προκειμένου να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο ορειβάτη. Σύμφωνα με το Κέντρο επιχειρήσεων της Π.Υ. ο άνδρας έχει τραύμα στο γόνατο και έχει σηκωθεί ελικόπτερο, πιθανότατα Super Puma, προκειμένου να τον παραλάβει.
Παράλληλα, εξελίσσεται εδώ και λίγη ώρα δεύτερη επιχείρηση διάσωσης. Το ένα κλιμάκιο των πυροσβεστών πεζοπορεί προς τη θέση «Λούκι» του Ολύμπου καθώς υπήρξε κλήση για ένα άτομο τραυματισμένο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για αλλοδαπό τον οποίο εντόπισε Έλληνας ορειβάτης, τραυματισμένο και ενημέρωσε μέσω του 112.
- «Θηρίο» η Κατερίνα Στικούδη: Έκανε deadlift με 100 κιλά αλλά «όλο λάθος», της σχολίασαν
- Μαρία Κανελλοπούλου: Η αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία - «Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο»
- Survivor: Σοβαρή καταγγελία από Φλώρο - «Έδιναν ναρκωτικά στους παίκτες για να είναι ήρεμοι»
- Άβολο περιστατικό με Πιτταρά, Οικονόμου, Καρούση: «Πρόσεχε είναι ο Σπαλιάρας του ΣΚΑΪ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.