Συνολικά 20 τόνους καυσόξυλα έκλεψαν πρόσφατα άγνωστοι από το Κοινοτικό Δάσος Λιβαδίου, στον δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωπος του Δασικού Συνεταιρισμού Μοδίου υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης. Όπως είχε ανακοινώσει ο δήμος Θέρμης, κάτοικοι των κοινοτήτων Λιβαδίου και Περιστεράς μπορούν να προμηθευτούν καυσόξυλα σε χαμηλή τιμή, υποβάλλοντας αίτηση στον δήμο.
Σύμφωνα μάλιστα, με το GRTimes, το βράδυ της 19ης προς 20η Σεπτεμβρίου, προσέγγισαν το σημείο του Κοινοτικού Δάσους Λειβαδίου όπου βρίσκονταν στοιβαγμένα καυσόξυλα περίπου 20 τόνων και τα αφαίρεσαν. Σημειώνεται πως την ποσότητα των καυσόξυλων συγκέντρωσαν ο δήμος Θέρμης και το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τα διανείμουν σε δικαιούχους, αρχής γενομένης από τις 3 Οκτωβρίου, όμως τα καυσόξυλα «έκαναν φτερά».
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.