Μενού
  • Α-
  • Α+

Μουδιασμένη η ελληνική κοινή γνώμη από το ειδεχθές έγκλημα με θύματα μία μητέρα και το μόλις 1,5 έτους μωρό της στην Λεκάνη Καβάλας. Ενας 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε το παιδί και την πρώην σύντροφό του μέσα σε μαντρί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η 30χρονη Ελληνογερμανίδα και ο 56χρονος είχαν χωρίσει και το δικαστήριο ήταν πριν τρεις ημέρες.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του και το 1,5 ετών μωρό τους κι αυτοκτόνησε

Η 29χρονη γυναίκα ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό για να τακτοποιήσει προσωπικές της υποθέσεις αφού πρόσφατα είχε πεθάνει ο πατέρας της, σύμφωνα με το proininews.gr Το ειδεχθές έγκλημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής (30/9) στη Λεκάνη. Ο 56χρονος πήγε στο σπίτι όπου διέμενε η μητέρα με το παιδί και τους οδήγησε σε ένα μαντρί, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το οίκημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος είπε στη γυναίκα να πάνε μαζί με το παιδί να δουν τα κατσίκια και η γυναίκα φοβισμένη είπε στη γειτόνισσά της να την καλεί κάθε μισή ώρα στο τηλέφωνο για να βλέπει αν είναι καλά. 

Ο 56χρονος με μονόκαννο όπλο σκότωσε το μωρό και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στη γυναίκα και την πυροβόλησε. Μετά έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του. Η γειτόνισσα που καλούσε κάθε μισή ώρα διαπίστωσε πως η γυναίκα δεν σήκωνε το τηλέφωνο και ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Η γνωριμία του ζευγαριού 

Ο κτηνοτρόφος είχε γνωριστεί με την Ελληνογερμανίδα πριν τέσσερα χρόνια, όταν η γυναίκα είχε έρθει στη Λεκάνη για να κάνει τη διπλωματική της εργασία. Οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν μαζί στην Λεκάνη, τόπο καταγωγής της μητέρας του θύματος. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι καυγάδες και τους τελευταίους μήνες είχαν χωρίσει. Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε παντρευτεί στο παρελθόν αλλά είχε χωρίσει.