Αν και ο καιρός σήμερα, Σάββατο, θύμισε... παλιό καλό καλοκαιράκι, το καιρικό προφίλ αναμένεται να αλλάξει ραγδαία τις επόμενες ώρες, με τον γνωστό μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αύριο, Κυριακή, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που θα επικρατήσουν στη χώρα. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι πρέπει να μην παρκάρουμε τα αυτοκίνητα κάτω από μεγάλα δέντρα, καθώς αναμένονται πολύ ισχυροί βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι. Παράλληλα, και οι μοτοσικλετιστές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση λόγω των ξαφνικών ριπών των ανέμων, ενώ υπάρχει κίνδυνος για φωτιά σε περιοχές με μεγάλη ανομβρία.
Χαρακτηριστικά, ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Όπως σας είχα ενημερώσει μέρες πριν από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 (ΔΕΥ -ΠΑΡ 16:45 22:00 – Προσοχή στους κατά τόπους (περιοχές με τα πορφυρά χρώματα) πολύ ισχυρούς βόρειους – βορειοδυτικούς ανέμους την Κυριακή 2 Οκτώβρη!!! Δεν παρκάρουμε κάτω από μεγάλα δέντρα και οι μοτοσυκλετιστές προσοχή στις έντονες ξαφνικές ριπές με αυξημένο λογικά και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κυρίως στις περιοχές όπου η διατηρείται η ανομβρία».
- Τίνα Μεσσαροπούλου κατά Λιάγκα με αφορμή το βίντεο με τον Τζώρτζογλου: «Ντράπηκε κι η ντροπή, παρωδία»
- Ανασχηματισμός: Τι σηματοδοτούν τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση - Ο πρωτογενής τομέας και οι αλλαγές στη ΝΔ
- Aυξάνεται κι άλλο η τιμή στο σουβλάκι: Αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 ευρώ στην Αθήνα
- Ο καιρός στην Αθήνα: Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τη Μεγάλη Εβδομάδα - Η εκτίμηση για βροχές
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.