Μια… πρωτότυπη ληστεία πραγματοποιήθηκε σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, «συνέλαβε» τους δύο ληστές να κρατιούνται χέρι χέρι πριν εισβάλλουν στο μαγαζί, ενώ διακρίνονται να κάνουν και τον σταυρό τους.
Οπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, οι δυο τους, αφού πήγαν στο πίσω μέρος του ζαχαροπλαστείου όπου βρίσκεται το ταμείο και πριν αρπάξουν τις εισπράξεις, έκαναν τον σταυρό τους, πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και να πειράξουν τα άτομα που βρίσκονταν μέσα. Η λεία τους δεν ξεπέρασε τα 300 ευρώ.
- Το νέο επιτελείο του Τσίπρα, η μεγάλη συζήτηση για τις ίσες αμοιβές και τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ
- Μήνυση στον Δημητριάδη έκανε ο Μαρινάκης: «Το θράσος δεν έχει όρια», απαντά εκείνος
- «Πες το επιτέλους, μας έσκασες»: Η επιστροφή Τσίπρα και η... ωραία ΕΛ.Α.Σ
- Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει - Μπορεί τέσσερις, νομίζω είναι τρεις, δεν θυμάμαι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.