Μενού
  • Α-
  • Α+

Κρυφές κάμερες σε όλα τα δωμάτια είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης καταλύματος στη Χαλκιδική, μέσω των οποίων παρακολουθούσε ιδιωτικές στιγμές ζευγαριών. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά από καταγγελία ενός νεαρού ζευγαριού που βρήκε κάμερα παρακολούθησης που κατέγραφε παράνομα τις κινήσεις τους μέσα στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμη: Γλυπτά του Παρθενώνα: Πώς ο κωμικός Τζον Ολιβερ «κάρφωσε» τη Βρετανία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος εντοπίστηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς, στη συνέχεια οδηγήθηκε για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ξενοδόχος σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση. Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

Τουλάχιστον άλλες 10 περιπτώσεις

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 10 ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος. Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.