Γρηγορότερες αποφάσεις αλλά και την μετατροπή των αδικημάτων σε ιδιώνυμο, ζήτησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας για τις νέες υποθέσεις βιασμών και ενδοοικογενειακής βίας. «Κάθε μέρα έρχεται στο φως και ένα νέο. Και δεν καταγράφονται όλα τα περιστατικά» σχολίασε στο δελτίο ειδήσεων του Star με αφορμή το θύμα με τον ξυλοδαρμό της 28χρονης στην Κόρινθο. «Ο φερόμενος ως δράστης ό έδειξε όλο του το μένος και την εκδίκησή πάνω στην κοπέλα. Για την οποία είχε μια ιδιοκτησιακή αντίληψη όπως φαίνεται από τα τηλέφωνα που της έκανε μετά και όσα τις έλεγε για να μην κάνει καταγγελία» είπε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε ακόμη: Κόρινθος: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την απαγωγή και βιασμό 28χρονης – Ηθελε να την κάψει ζωντανή
Ο έμπειρος αξιωματικός της Αστυνομίας ανέφερε πως πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο ώστε οι γυναίκες να αισθάνονται ασφάλεια και να προχωρούν σε καταγγελίες ανάλογων περιστατικών. «Πρέπει να αποδίδεται ταχύτητα δικαιοσύνη και γιατί όχι οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας να γίνουν ιδιώνυμα. Μήπως έτσι και λειτουργήσει αποτρεπτικά. Είναι πολλές οι περιπτώσεις δεν καταγγέλλονται. Αύριο μπορεί να είναι η κόρη μας...»
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.