Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοβαρές αποκαλύψεις που ο ίδιος υποστηρίζει ότι θα φέρουν την ανατροπή στην υπόθεση, πρόκειται να κάνει την Τετάρτη (12/10) κατά την απολογία του στον 33ο ανακριτή, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε κατ' εξακολούθηση το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο φερόμενος ως δράστης το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από απανωτά «όχι» που εισέπραξε από δικηγόρους, ήρθε σε συμφωνία με τους Βασίλη Νουλέζα και Βασίλη Χρονόπουλο, οι οποίοι από κοινού ανέλαβαν την νομική του εκπροσώπηση. Ο κ. Νουλέζας, μιλώντας στο Reader, τόνισε ότι κατά την απολογία του ο 53χρονος θα προχωρήσει σε στην αποκάλυψη της αλήθειας και όχι σε... απειλές!       

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: «Πόλεμος» Δούρου - Πατούλη για πιθανές σχέσεις του 53χρονου με την Περιφέρεια

Συγκεκριμένα, ο κ. Νουλέζας τόνισε πως: «Μιλήσαμε αργά το βράδυ με τον κατηγορούμενο, ο οποίος εξ' αρχής μου δήλωσε αθώος. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι έχει πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης παγίδας από ψηλά ιστάμενα πρόσωπα που για προσωπικούς λόγους θέλησαν να τον εξοντώσουν. Κατά λέξη μου είπε ότι αυτά τα πρόσωπα που μεταξύ τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα, θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση! Ο ίδιος δεν δέχεται τις κατηγορίες και τονίζει ότι είναι ένας πατέρας που ποτέ του δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανέναν με την άψογη κοινωνική παρουσία του».

Στο ερώτημα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που εμπλέκονται στην «παγίδα» που όπως υποστηρίζει του έστησαν, ο κ. Νουλέζας λέει: «Ο κατηγορούμενος έχει μια σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι, είτε λόγω αντιζηλίας, είτε λόγω έχθρας του έστησαν παγίδα για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. Ομως, περισσότερα γύρω από τις αποκαλύψεις των προσώπων αυτών θα γίνουν γνωστά αύριο το πρωί, όπου θα ειπωθούν πολύ σοβαρά πράγματα». Οσο για τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά γύρω από «σκοτεινή δράση» μέσω ψεύτικων προφίλ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, ο δικηγόρος το απορρίπτει: «Ουδέποτε χρησιμοποίησε κάποιο ψεύτικο προφίλ. Ο ίδιος αύριο θα μιλήσει ανοιχτά στην Ανακρίτρια για όσους προσπάθησαν να τον κάνουν εξιλαστήριο θύμα».

«Δεν υπάρχει καν ιατροδικαστική έκθεση»

Τέλος για τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και την κοινή γνώμη που έχει ήδη... καταδικάσει τον κατηγορούμενο, ο κ. Νουλέζας, επισημαίνει: «Προσοχή, ας μην προτρέχουμε, γιατί όλες οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί μέχρι τώρα είναι ανυπόστατες. Για την κατηγορία του βιασμού, δεν υπάρχει ούτε καν ιατροδικαστική έκθεση. Για τη δήθεν μαστροπεία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Κάθε κατηγορούμενος απολαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας. Δυστυχώς, η κοινή γνώμη τον έχει ήδη καταδικάσει, όμως, τα δικαστήρια δεν λειτουργούν έτσι».  

Ο 53χρονος προς το παρόν βρίσκεται απομονωμένος στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και την Τετάρτη θα απολογηθεί για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης. Ενδεικτικό του πόσο καλά «δεμένη» είναι η υπόθεση από την Αστυνομία που τον παρακολουθούσε στενά τον τελευταίο μήνα, είναι ο ότι ο δράστης στις πρώτες του προσπάθειες για να βρει δικηγόρο, αφού εκείνος που τον ανέλαβε αρχικά, αποσύρθηκε, στη συνέχεια δέχτηκε μια σειρά από αρνήσεις.   Ο κατηγορούμενος βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, με τις Αρχές να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση, φοβούμενες πιθανές αντιδράσεις από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του. Παράλληλα, παραμένει αμίλητος και μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κανένα επισκεπτήριο, ούτε καν από τη σύζυγο και τον γιο του.

Διακίνηση χρήματος από παράνομες πράξεις

Την ώρα που οι κακουργηματικές πράξεις του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια, έχουν συγκεντρώσει επάνω του τον... μισό ποινικό κώδικα, καθώς κατηγορείται για εγκληματικές ενέργειες, οι σκοτεινές δράσεις του φαίνεται πως είναι... ανεξάντλητες! Ετσι, το προφίλ του καλού οικογενειάρχη και επιχειρηματία με ισχυρούς δεσμούς με την εκκλησία και η φιλανθρωπική του δράση, δείχνουν ότι έκρυβαν ακόμη καλύτερα τις «υπόγειες» διαδρομές του. Εκεί, όπου μέσα σε ένα μια καλά οργανωμένη εγκληματική οργάνωση, κατάφερνε να κερδίζει μεγάλα χρηματικά ποσά, χωρίς να μπορεί να υποπέσει στην αντίληψη κανενός.   

Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην εκπομπή Live News του MEGA, ο 53χρονος πέρα από όσα έχουν γνωστοποιηθεί γύρω από την κακοποιητική δράση του με τη 12χρονη, έχει εμπλακεί και σε ένα καλά στημένο κύκλωμα που διακινεί παράνομο χρήμα. Συγκεκριμένα, από την έρευνα των Αρχών έχει προκύψει πως ο 53χρονος φαίνεται ότι τα χρήματα που έπαιρνε από βιασμούς της ανήλικης, τα προωθούσε σε τρίτους. Έχει προκύψει ότι τα χρήματα αυτά, τα παρέδιδε σε έναν άλλο κύκλο προσώπων, μια σημαντική παράμετρος της υπόθεσης που αναμένεται να έχει τεράστιες αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες ημέρες. Από την έρευνα, έχει προκύψει επίσης ότι πολλοί από τους εμπλεκόμενους σε αυτήν την υπόθεση έχουν καταφέρει να κρύψουν τα ίχνη τους, αφού για την επικοινωνία με τον 53χρονο χρησιμοποιούσαν καρτοκινητά τα οποία ανήκαν σε τρίτα πρόσωπα, με σκοπό να μην ταυτοποιηθούν οι ίδιοι.

Και κύκλωμα με πλαστά χαρτονομίσματα

Μία ακόμη πτυχή της υπόθεσης φέρνει στο φως η νέα καταγγελία έγινε στην ίδια εκπομπή για την σκοτεινή δράση του 53χρονου, που όπως φαίνεται συναλλασσόταν στις φανερές επαγγελματικές του δραστηριότητες με πλαστά χαρτονομίσματα. «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κατά καιρούς όπου μπορούσε να μπλεχτεί και να χωθεί, αν έβρισκε κάποια γνωριμία χωνόταν. Δηλαδή θεωρώ ότι και τότε ήταν μπλεγμένος με πλαστά χαρτονομίσματα», λέει ο πρώην συνεργάτης του, Μάνος Συλλιγνάκης.

Ο πρώην συνεργάτης καταγγέλλει πως στην μόλις εξάμηνη συνεργασία που είχε μαζί του, ο 53χρονος επιχείρησε να του πασάρει πλαστό χαρτονόμισμα: «Τότε οι πληρωμές δεν ήταν υποχρεωτικό να ήταν στην τράπεζα, οι καταθέσεις και απ’ ότι είχα μάθει τότε είχε μπλέξει και με κάποιο κύκλωμα με πλαστά χαρτονομίσματα και προσπάθησε να μου περάσει και εμένα κάποιο πλαστό χαρτονόμισμα τότε οπότε με αυτή την δικαιολογία τον έδιωξα και από συνεργάτη». Όπως λέει ο καταγγέλλων και άλλοι επιχειρηματίες στον χώρο των μίνι - μάρκετ είχαν διαπιστώσει ότι ο 53χρονος είχε προσπαθήσει να διακινήσει πλαστά χαρτονομίσματα.

Θα τον... κάψουν τα πακιστανικά κινητά 

Στο μεταξύ, η σκοτεινή δράση του 53χρονου φαίνεται ότι δεν δεν σταματά πουθενά! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος χρησιμοποιούσε πέρα από τις διαδικτυακές εφαρμογές και πακιστανικά κινητά για να πραγματοποιεί τις παράνομες συνομιλίες του και να μπορεί να μην αφήνει τα ίχνη του. Ωστόσο, οι Αρχές διαθέτουν όλα τα μέσα για να αποκωδικοποιήσουν τις συνομιλίες του, όπως ανέφερε στο Live News, ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αναφερόμενος στην υπόθεση του βιασμού και έκδοσης της 12χρονης στα Σεπόλια:

«Ένας καλός ερευνητής δε θα παρακαλέσει ποτέ κανέναν να μιλήσει. Πάντα μιλούν οι συσκευές, τα ηλεκτρονικά ίχνη και οι διαδρομές ενός εγκλήματος. Ο δράστης έχει υποπέσει σε ολέθρια λάθη, τα οποία θα αποκαλύψουν την ταυτότητα όσων έχουν έρθει σε επαφή μαζί του. Μιλάει από εφαρμογές στο κινητό, που μπορεί να εμφανίζονται ως ανώνυμες, αλλά έχουν όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο. Στο κινητό του υπάρχουν τα στοιχεία αυτών που συνομιλεί. Υπάρχει μεγάλη δεξαμενή με εφαρμογές και πρόσωπα ταυτοποιημένα που φαίνεται καθαρά ποιοι είναι αυτοί που συνομιλούσε. Υπάρχουν τα ηλεκτρονικά ίχνη από τις σελίδες που έμπαινε». Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο κ. Σφακιανάκης, με τα λογισμικά που διαθέτει πλέον η ΕΛ.ΑΣ μπορούν να εντοπιστούν τα ίχνη όσων χρησιμοποιούσαν ακόμη και «πακιστανικά» κινητά προκειμένου να επικοινωνήσουν με τον 53χρονο: «Όλα εντοπίζονται, ακόμη και τα λεγόμενα ‘πακιστανικά’ κινητά. Όχι σε ποιον ανήκουν, εντοπίζονται πού ακριβώς είναι και πού έχουν κάνει ενεργοποιήσεις. Υπάρχει λογισμικό που εντοπίζει τα πάντα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA