Απαγχονισμένος βρέθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης ένας 12χρονος μαθητής στην Καρδίτσα. Το παιδί εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο σε χώρο του σπιτιού του, να είναι κρεμασμένο με ζώνη, ειδοποιώντας την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν στην ζωή τον μαθητή, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο 12χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για να διαπιστωθούν τα αίτια του θλιβερού συμβάντος, ωστόσο η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.
- Τηλεθέαση: Τα πρώτα νούμερα έφεραν χαμόγελα και εγκεφαλικά - Ποια εκπομπή έπιασε το 30άρι
- Πέταξε στα ουράνια ο Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ με εξωπραγματικό άλμα στα 6.20 στο Diamond League
- Ποιος ήταν ο μακελάρης της Βοσνίας, Ράτκο Μλάντιτς: Η γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα και το αιματοκύλισμα των λαών
- Δεν ήταν «τέρας», ήταν σταρ: Πώς ένα αγόρι με 3 πόδια και 16 δάχτυλα κατέκτησε τον κόσμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.