Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού στον Άγιο Παντελεήμονα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε η Αστυνομία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τη Δευτέρα (10/10) στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, ο Ιρανός υπήκοος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμου στη διακίνηση ποσοτήτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Χαρακτηριστικό της δράσης του συλληφθέντα είναι ότι κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και για να μην κινεί τις υποψίες είχε μαζί του τον ανήλικο γιο του. Ο 35χρονος είχε στην κατοχή του 5 συσκευασίες, που περιείχαν 8,3 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, και συσκευασία που περιείχε 0,4 γραμμ. ηρωίνης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 25 συσκευασίες που περιείχαν 19,7 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 2,7 γραμμ. ηρωίνης, 49,8 γραμμ. μεθαδόνης και μία ζυγαριά ακριβείας Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.