Σεισμός 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 26 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βαθέος στη Σάμο καταγράφηκε στις 13:27 ώρα Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 302 χλμ. Α των Αθηνών. 
Λίγο αργότερα σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός με μέγεθος 4 Ρίχτερ και περίπου το ίδιο επίκεντρο, ενώ πριν από λίγα λεπτά καταγράφηκε ακόμη μια δόνηση 3,5 Ρίχτερ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη του σεισμού. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.