Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα τη Δευτέρα με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, για την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 37χρονη κρατείται στην ίδια πτέρυγα με την προφυλακισμένο για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης εξακολουθεί να αρνείται κατηγορηματικά τη διακεκριμένη μαστροπεία που της αποδίδεται.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έκριναν την προσωρινή κράτηση της 37χρονης ήταν, μεταξύ άλλων, τα τέσσερα επίμαχα εμβάσματα με ποσά των 20 και 25 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό της καθώς και ένα μήνυμα της 12χρονης προς τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, που σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε: «Τα λεφτά στη μάνα μου». Επίσης ένα ακόμα sms της 12χρονης προς τη μητέρα της στα τέλη του Αυγούστου που έλεγε «μου έδωσε 50 ευρώ» και φέρεται να συνδέεται με την περίοδο που το παιδί συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο παιδεραστή Ιωάννη Σοφιανίδη. Από την πλευρά της η 37χρονη υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα στο κινητό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας, αλλά με οικογενειακά θέματα.

Φοβάται για τη ζωή της

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μόλις έφτασε στις φυλακές η 37χρονη, έδωσε μία τυπική συνέντευξη στη διευθύντρια ή τον διευθυντή των φυλακών και ύστερα μεταφέρθηκε σε ένα κελί μόνη της όπου τέθηκε σε καραντίνα λόγω κορονοϊού. Μάλιστα, το κελί της βρίσκεται 25 μέτρα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την 37χρονη να έχει ειδική μεταχείριση και να προαυλίζεται μόνη της. Όπως μετέφερε στη δικηγόρο της η 37χρονη, «μου φώναζαν άλλες κρατούμενες στη ΓΑΔΑ, θα περάσεις καλά στη φυλακή. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου». Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 37χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.