Στις φυλακές κρατείται 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος 11χρονης, στην Κατερίνη. Σύμφωνα με την καταγγελία, η πράξη τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ μετά τη σύλληψή του ο 30χρονος, με καταγωγή από το Ιράκ, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Κατερίνης. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 30χρονου Ιρακινού που βίασε 11χρονη στην Κατερίνη. Τα στοιχεία του γνωστοποιούνται κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Πρόκειται για τον:
(επ) SHAIKLY (ον) OMAR του MOHAMMED και της BUSHRA.


- Πέθανε η «κυρά» Ρηνιώ στα 107: «Ήταν μια σπαθάτη γυναίκα» - Το συγκινητικό αντίο
- Έξαλλη η Τούνη με την απεργία ταξί: «Περπατάω με τα τακουνάκια μου όλο το κέντρο»
- «Δεν είναι ο άντρας που έδειχνε»: Η γυναίκα που πιάστηκε από την kiss cam στους Coldplay αποκαλύπτει
- Μηνύματα σοκ σε ομαδική συνομιλία μετά τη δολοφονία στην Καλαμαριά: «Μακάρι να πεθάνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.