Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρατείνεται η αγωνία για τα αίτια της τραγικής κατάληξης του Αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κυψέλη. Κι αυτό γιατί ο ιατροδικαστής ζήτησε να συνεχιστεί η έρευνα, καθώς στην σορό του Χρυσόστομου Λεβογιάννη εντοπίστηκαν και τουλάχιστον δύο μώλωπες που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης. Πληροφορίες θέλουν τον ιερωμένο να εντοπίστηκε απαγχονισμένος. Ο 63χρονος ιερέας βρέθηκε κρεμασμένος με τη ζώνη του αλλά παράλληλα έφερε μώλωπες και είχε και αίμα και γι αυτό το λόγο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν να πρόκειται για δολοφονία, όμως παραμένει πολύ ισχυρό και το σενάριο της αυτοχειρίας. Σε κάθε περίπτωση περισσότερο φως στα αίτια του θανάτου του 63χρονου, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διεξαχθεί στη σορό του, ωστόσο, αυτή αποκλείεται να γίνει νωρίτερα από το Σάββατο και γι αυτό προς το παρόν «παγώνει» η υπόθεση.

Ο 63χρονος, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα, αναζητείτο από τη μητέρα και τον αδερφό του, οι οποίοι ζουν στο Αργος και δεν είχαν νέα του το τελευταίο διάστημα. Η είδηση του θανάτου συγκλονίζει όσους τον γνώριζαν και κυρίως τους πιστούς που τον έβλεπαν στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου όπου ήταν εφημέριος.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής όπου διερευνά τις συνθήκες θανάτου του Αρχινανδρίτη. Ο Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.