Μενού
  • Α-
  • Α+

Προσωπικά φαίνεται πως έχουν πάρει οι αστυνομικές Αρχές την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια και διαμηνύουν πως «δεν θα γλιτώσει ούτε ένας βιαστής». Χαρακτηριστικό παράδειγμα της συγκεκριμένης προσπάθειας Είναι το αίτημα που έχει σταλεί στην εταιρεία Paysafe - με έδρα το Δουβλίνο -  για παροχή στοιχείων. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι πίστευαν πως «θα γλιτώσουν» με το να πληρώσουν τον Ηλία Μίχο με Paysafe, θα «καούν» σύμφωνα και με τον παρουσιαστή του Live News, Νίκο Ευαγγελάτο. Ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, επισήμανε πως πίσω από την πληρωμή με Paysafe κρύβεται κύκλωμα ξεπλύματος χρημάτων. Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ελληνικές Αρχές στέλνουν αίτημα στο Δουβλίνο για να λάβει πληροφορίες. 

Μετάθεση... χάδι για τον εμπλεκόμενο αστυνομικό 

Την ίδια ώρα, μετάθεση σε διπλανή υπηρεσία, χωρίς να τεθεί σε διαθεσιμότητα, για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα βιασμού της 12χρονης. Σημειώνεται, πως εις βάρος του υπάρχουν καταγγελίες ότι απειλούσε πως αν «δεν του κάνει τα θελήματα» θα «την στείλει στο Ανηλίκων» κάτι που επιβεβαίωσε και η ανήλικη σε κατάθεσή της. Της έστελνε άσεμνε φωτογραφίες και βίντεο, ενώ υποστηρίζει πως «πίστευα πως είναι 15 χρονών», κάτι που έτσι και αλλιώς είναι έγκλημα. 

Αλλαγή κελιού για τον Ηλία Μίχο - Προαυλίζεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα

O Ηλίας Μίχος, που μπήκε στη φυλακή «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ, άλλαξε κελί και βρίσκεται στο ίδιο με έναν βιαστή. Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Το Πρωινό», δεν του επέτρεψαν να έχει όλα αυτά τα χρήματα πάνω του. Τα πήραν οι υπάλληλοι και τα «εξαργύρωσαν» με ειδικές μάρκες με τις οποίες θα μπορεί να κάνει τις συναλλαγές του μέσα στις φυλακές. Παράλληλα, γίνεται λόγος για συμπεριφορά «παράγοντα», με την όλη του παρουσία να έχει δημιουργήσει εντάσεις.

Γι αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να μεταφερθεί μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις. Αρχικά είχε τοποθετηθεί σε κελί με άλλους δύο κρατούμενους, ωστόσο προσπαθούσε «να χειραγωγήσει τους συγκρατούμενούς του» όπως ειπώθηκε, με αποτέλεσμα να αντιδρούν. Πλέον θα μεταφερθεί σε άλλο κελί με ένα μόνο συγκρατούμενο. Η μητέρα της 12χρονης αποφασίστηκε να προαυλίζεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι σωφρονιστικοί θεώρησαν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ τους.