Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 40χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία το πρωί της Παρασκευής (28/10), κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας. Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε νεκρός περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/10) στο βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας» του Τριπόταμου.
Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μάρκου: Ανθρωποκυνηγητό για τον σεσημασμένο που τον μαχαίρωσε 15 φορές στη Βαρυμπόμπη
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την Αστυνομία, 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ καθώς και εθελοντές. Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς βρισκόταν σε μεγάλο βάθος. Το ΙΧ του 40χρονου είχε βρεθεί από την Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο που βρίσκεται πλησίον του δρόμου. Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες υποψίασε το γεγονός ότι στο άνοιγμα του βαράθρου εντοπίστηκαν ίχνη, σαν να είχε κάτι γλιστρήσει μέσα σ’ αυτό και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
Υπενθυμίζεται ότι περίπου στο ίδιο σημείο, στη γέφυρα της Τατάρνας, χάθηκαν τα ίχνη της 48χρονης Ευρυδίκης από το Καρπενήσι. Η γυναίκα είχε μεταβεί στη λίμνη των Κρεμαστών με το αυτοκίνητό της στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο όχημα βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν τίποτα. Άγνωστο είναι αν οι δύο υποθέσεις συνδέονται.
- Επιτακτικό κάλεσμα Σαμαρά για Κύπρο: «Αν φύγουμε μετά τον πόλεμο, παραδίδουμε την περιοχή στην Τουρκία»
- Ζωγράφου: Η νεκροψία θα «μιλήσει» για τον θάνατο μάνας και κόρης - Παγώνει το αίμα η μαρτυρία του γιου
- Ο «high tech» στρατός που βλέπει ο Νίκος Δένδιας: «Να μην αγοράζουμε πια εξοπλισμούς από το ράφι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.