Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Τζούλια Νόβα μετά τη γνωστοποίηση της επίθεσης με 15 μαχαιριές που δέχτηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10), με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν για πολλά χρόνια ζευγάρι. Μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram η Τζούλια Νόβα τόνισε ότι δεν σκοπεύει να κάνει κάποια δήλωση γύρω από το περιστατικό και ζήτησε κατανόηση από τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μάρκου - Αυτόπτης: «Το καταλάβαμε όταν τον είδαμε μέσα στα αίματα - Φαίνεται πως το έχει ξανακάνει ο 25χρονος»

«Παιδιά, θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο αν θελήσει να μιλήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ», έγραψε η Τζούλια Νόβα σε story στο προφίλ της στο Instagram.

Ο 58χρονος Γιάννης Μάρκου έχει ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» στο Μαρούσι. Δέχτηκε 15 μαχαιριές από έναν 25χρονο σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών και οπλοκατοχής και ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα.