Ένας 23χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη όταν προσπάθησε να πουλήσει ναρκωτικά σε αστυνομικό μέσα στο ΑΠΘ! Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και δύο μέρες μετά αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 23χρονος με καταγωγή από τη Λιβύη επιχείρησε την Τρίτη να πουλήσει χασίς σε αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν στο campus στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών. Όταν είδαν οι αστυνομικοί τον 23χρονο να προσπαθεί να τους πουλήσει ναρκωτικά, του πέρασαν χειροπέδες. Μόλις κατάλαβε την παγίδα που είχε στηθεί τα έβαλε με τους αστυνομικούς τους οποίους άρχισε να βρίζει και να απειλεί.
Μετά από δύο μέρες κράτησης, αφού απολογήθηκε στον ανακριτή, είναι πλέον ελεύθερος με εγγύηση 1.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον, πρέπει να δίνει το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει. Ο 23χρονος είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί τέσσερις φορές κι έχει μπει στη φυλακή δύο φορές για κλοπές.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.