Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 14χρονης Μιράντας Σ. από το Ζεφύρι. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 14χρονη Μιράντα Σ. εξαφανίστηκε στις 18 Νοεμβρίου από την περιοχή του Ζεφυρίου Αττικής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου, προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μιράντα Σ., έχει ύψος 1.60 μ., είναι 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει σκουλαρίκι στη μύτη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι πλεχτή ζακέτα, τιγρέ φούστα μέχρι το γόνατο και τιγρέ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.