Η εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από... αγελάδες και αναπόφευκτα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, περίπου στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (26/11), μία νταλίκα που είχε φορτίο αγελάδες, κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη της πορείας της. Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διακόπηκε και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Αστυνομίας και υπάλληλοι της Εγνατίας ΑΕ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη κινείται άλλο όχημα από την περιοχή της Θεσπρωτίας προκειμένου να φορτώσει τα ζώα. Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία είναι τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς έχουν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.