θετική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 13χρονης Ταμπαράκ Α. που είχε απαχθεί από την περιοχή του Μεταξουργείου και αναζητούνταν με τη βοήθεια και του «Χαμόγελου του Παιδιού». Η ανήλικη βρέθηκε στο Γύθειο βάζοντας έτσι τέλος στις ώρες αγωνίας των δικών της ανθρώπων.
Οπως ενημέρωσε το To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Ταμπαράκ Α. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. «Η Ταμπαράκ Α. κατόπιν της κινητοποίησης που υπήρξε και με την συνδρομή των πολιτών και της αστυνομίας βρέθηκε στην περιοχή του Γυθείου και είναι καλά στην υγεία της» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.