Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Σημείον Pirée, ένα βιομηχανικό κτίριο των αρχών του περασμένου αιώνα, παρευρέθηκαν 20 τυχεροί αναγνώστες όπου μαζί με δημοσιογράφους του Gazzetta και special guests περάσαν τρεις ώρες με πολύ ποδόσφαιρο, φαγητό και ποτό.Image removed.Image removed.

Μεταξύ των καλεσμένων, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Τραϊανός Δέλλας έδωσαν το παρών και σχολίασαν τις φάσεις του ματς παρέα με τον host της βραδιάς Γιώργο Λέντζα.

Image removed.Image removed.

Στον χώρο δύο γιγαντοοθόνες από την TCL, brand τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο, με τις τηλεοράσεις να έχουν πλέον κατακτήσει την 3η θέση πωλήσεων διεθνώς και την 2η θέση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, δημιούργησαν την καλύτερη εικόνα για έναν τόσο σημαντικό αγώνα του φετινού Μουντιάλ.

Image removed.Image removed.

Η StoiximanΕπίσημος Ευρωπαϊκός Υποστηρικτής Παγκόσμιου Κύπελλου FIFA 2022 είχε στήσει ειδικά για την βραδιά ένα μοναδικό photobooth που μετέτρεπε τους καλεσμένους σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές με την φανέλα της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Image removed.Image removed.

Παράλληλα το Dewar’s Blended Scotch Whisky συνόδεψε όλες τις φάσεις του αγώνα με τα πιο ιδιαίτερα cocktails. Οι καλεσμένους είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δύο νέες προσθήκες της σειράς 8 ετων παλαίωσης «CASK SERIES». Πρόκειται για το Dewar’s Caribbean Smooth και Dewar’s Ilegal Smooth, δύο σκωτσέζικα whiskies διπλής παλαίωσης που ολοκληρώνουν την ωρίμανσή τους σε βαρέλια που πριν φιλοξενούσαν ρούμι και mezcal αντίστοιχα για extra smooth γεύση.

Image removed.Image removed.Image removed.

Τέλος το catering plain.gr πρόσφερε στους καλεσμένους πλούσια αλμυρά και γλυκά εδέσματα που συνέβαλαν σε μια επιτυχημένη βραδιά!

Image removed.

Τα Gazzetta nights έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό του gazzetta και σίγουρα έρχονται πολλά περισσότερα για τους αναγνώστες του μεγαλύτερου αθλητικού site της χώρας.

Image removed.Image removed.