Σορός ηλικιωμένου που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Νοεμβρίου εντόπισαν οι Αρχές στην βόρεια Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, το πτώμα του 82χρονου αγνοούμενου εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο στην Δ.Ε. Εσπερίων στην Κέρκυρα κι ανασύρθηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με διασωστικό σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ καθώς κι εθελοντές, αλλά και αστυνομικούς της ΕΛΑΣ. Ενημερώθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, ενώ τις περαιτέρω έρευνες έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.
Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος Δαμιανός-Κώστας Μουζακίτης είχε χαθεί από την περιοχή των Αυλιωτών. Σύμφωνα με την κόρη του και με δηλώσεις της στο Corfutvnews, φαίνεται πως πρόκειται για ατύχημα.
- Όταν η Antigoni τραγούδησε σε ηλικία 9 ετών Άννα Βίσση μπροστά στην «Απόλυτη»
- Ηλιούπολη: Η κατάσταση της 17χρονης και οι συμβουλές των ειδικών για την ψυχική θωράκιση των εφήβων
- Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη ως queer αγόρι με bullying, χωρίς χρήματα και διασυνδέσεις»
- Τραμπ: «Η Κίνα δεν θα στείλει όπλα στο Ιράν» - Αποκαλύψεις για τις συνομιλίες με τον Σι Τζινπίνγκ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.