Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως μέσα από την εκπομπή Live News του MEGA, όπου ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε την ύπαρξη ελληνικής επιχείρησης τροφίμων και μάλιστα με εξαγωγική δραστηριότητα, όπου ο ιδιοκτήτης, προφανώς έχοντας... στρατιωτικά κατάλοιπα, εξαναγκάζει τους υπαλλήλους του να «πέφτουν» και να «παίρνουν» push ups, όπως ακριβώς γίνεται στον Στρατό, όταν οι φαντάροι υποπίπτουν σε παραπτώματα! Ο εργοδότης επέβαλλε... κυριολεκτικά στρατιωτική πειθαρχία, ενώ δεν δίσταζε να δίνει και στρατιωτικούς βαθμούς στους εργαζομένους του στην εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Διδάσκεται στα σχολεία μέσα από το βιβλίο θρησκευτικών - Εντολή για αφαίρεση του κειμένου

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή ο εν λόγω επιχειρηματίας - ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες η πρακτική του εργοδότη δεν σταματούσε στην επιβολή βαθμών, αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν push ups.

Όπως όλα δείχνουν οι πρακτικές του επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι» καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζομένους του και να τους... εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα. Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ υπήρξαν πολλοί που προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Προσοχή... ημι - ανάπαυση!