Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στον Βόλο όπου απόψε Παρασκευή (2/12) θα δώσει το «παρών» στη φωταγώγηση του δέντρου και της πόλης και σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, αναφέρθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου και στις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως κατά του πατέρα Αντώνη. «Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην "Κιβωτό του Κόσμου". Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που το πράγμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής. 

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κοσμου: Ερευνα για τον πατέρα Αντώνιο και άλλους 10 για 4 κακουργήματα παρήγγειλε ο εισαγγελέας

«Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους τότε στην ΕΡΤ για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, «δεν θέλω να το πιστέψω;», «Δεν μπορώ να το πιστέψω;», είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος για να καταλήξει ότι «Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε λίγο και ας μην καταδικάζουμε με την πρώτη ματιά».