Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αναζήτηση της Ντιμίτροβα Νικολίνα είχε τραγική κατάληξη, καθώς την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, ταυτοποιήθηκε η σορός της. Η γυναίκα είχε εντοπιστεί τον Ιούλιο σε προχωρημένη σήψη σε παραλία του Ρεθύμνου, με τα αίτια του θανάτου της να διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, αλλά κανείς στην αστυνομία δεν είχε συνδέσει τις δυο υποθέσεις (την εξαφάνιση της γυναίκας και την ανεύρεση του πτώματος) μέχρι που ασχολήθηκε με την υπόθεση η εκπομπής της Αγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Η Βάσια Ντιμίτροβα, μία από τις ξαδέλφες της αδικοχαμένης μητέρας δύο παιδιών, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τις δυσάρεστες εξελίξεις στην υπόθεσή τους. «Άσχημα νέα. Είναι η ξαδέλφη μου η νεκρή. Αρχικά μας είχαν ρωτήσει από την αστυνομία εάν γνωρίζαμε για κάποια επέμβαση που μπορεί να είχε κάνει η Νικολίνα και να της είχαν βάλει στο πόδι κάποιο σίδερο. Και αυτό γιατί η σορός που βρέθηκε είχε λάμα. Θεωρήσαμε πως η σορός δεν ανήκε σ’ εκείνη, γιατί δε γνωρίζαμε για τέτοια επέμβαση. Προφανώς μετά την εκπομπή έκαναν την ταυτοποίηση και τελικά είναι η ξαδέλφη μου. Πώς βρέθηκε το σίδερο στο σώμα της, δεν ξέρω… Μου έδωσαν την πληροφορία από την αστυνομία πως έγινε τελικά η ταυτοποίηση και με άφησαν εκεί.

» Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και τους λέω πως επειδή ο γιος της βρίσκεται στο εξωτερικό, ρωτάει εάν υπάρχει κάπου το πτώμα της, γιατί θέλει να ταξιδέψει, να της κάνει μία κηδεία. Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο λιμενικό του Ρεθύμνου και από εκεί με παρέπεμψαν στο νεκροτομείο της πόλης. Κάλεσα και δεν το σήκωνε κανείς…», ανέφερε χαρακτηριστικά.