Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο της Ευκαρπίας μεταξύ οπαδών του Ηρακλή και διμοιρίας των ΜΑΤ. Μάλιστα, ένας 60χρονος οπαδός του «Γηραιού» κατέληξε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης των «κυανόλευκων» και του Μακεδονικού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όπως καταγγέλλουν οπαδοί του Ηρακλή, μια διμοιρία των ΜΑΤ επιτέθηκε στον κύριο όγκο των φιλάθλων, κάνοντας μάλιστα και περιορισμένη χρήση χημικών.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για απελευθέρωση δύο απαχθέντων αλλοδαπών

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, η κατάσταση δημιούργησε προβλήματα και στους δημοσιογράφους που αναμετέδιδαν τον αγώνα, καθώς τα χημικά εισχώρησαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. Επιπλέον εξαιτίας του γεγονότος, ένας 60χρονος πάνω στον πανικό που δημιουργήθηκε λιποθύμησε.

Στο γήπεδο κατέφτασε άμεσα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας έντονα αναπνευστικά προβλήματα. Λίγο αργότερα και ενώ ο 60χρονος έβγαινε υποβασταζόμενος από το γήπεδο και οπαδοί του Ηρακλή τoν χειροκροτούσαν οι τελευταίοι δέχθηκαν νέα αναίτια -όπως φαίνεται ξεκάθαρα από το παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο- επίθεση από διμοιρία των ΜΑΤ.