Μενού
mitera-12xronis
Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Να μαζέψουν τα κομμάτια τους προσπαθούν τα αδέλφια της 12χρονης από τα Σεπόλια που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. Για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο Ηλίας Μίχος ενώ η μητέρα των οκτώ παιδιών εξακολουθεί να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Τα έξι παιδιά της οικογένειας ζουν με τη γιαγιά τους ενώ η 12χρονη με ένα από τα αδελφάκια της είναι μαζί με τη θεία τους. Η γυναίκα που στάθηκε η αφορμή για να «ξετυλίξουν» οι Αρχές το «κουβάρι» της φρικτής υπόθεσης όταν φιλοξενούσε το κορίτσι για διακοπές στη Λευκάδα, κατήγγειλε προ ημερών ότι η 12χρονη δεν έχει δεχτεί καμία βοήθεια από ψυχολόγο. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, η θεία φέρεται να είπε ότι τα αδέρφια της 12χρονης της έχουν πει πως επειδή δεν μιλούσε η μητέρα τους είναι στη φυλακή και της ρίχνουν ευθύνες που δεν έχει. Υπενθυμίζεται πως η θεία είπε στο MEGA πως το κοριτσάκι: «φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο Χαμόγελο του Παιδιού για δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω. "Δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου θέλω τη μαμά'' μου λέει συνέχεια».  

«Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει που στην Αυστραλία θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», περιέγραψε η θεία. 

«Δεν έχουμε καμία υποστήριξη»

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε επίσης: «Και εμείς δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη να μας πουν έστω πως θα φερθούμε είναι τραγικό αυτό το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σ΄ αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με την μαμά της με παίρνει εμένα τηλέφωνο αλλά δεν διανοείστε τώρα δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

«Και εμείς τα ίδια και ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο έλεγα τι λένε παναγία μου τι λένε και ξέρετε ποια ήταν η απάντηση τους και τι είπανε στην εισαγγελέα γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη τους πήρε η ίδια τηλέφωνο της είπαν ότι δεν μπορούσανε από τον νόμο γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο λέει από ψυχολογική υποστήριξη να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή αυτά είναι ανεπίτρεπτα», συμπλήρωσε.