Μενού
natassa-bofiliou
Νατάσσα Μποφίλιου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των φωτογραφιών που δημοσίευσε από τους δρόμους του Λονδίνου ντυμένη με τα ρούχα γυναικείου brand, έκανε μια νέα εκτενή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με αφορμή τη σημερινή επέτειο μνήμης για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξης από σφαίρα του αστυνομικού Κορκονέα, ήμαστε στο σπίτι του πατέρα μου για τη γιορτή του. Νίκος στο όνομα. Τρώγαμε και τραγουδούσαμε και περνάγαμε υπέροχα. Ξαφνικά διακόπηκε η ατμόσφαιρα, γιατι χτύπησε το τηλέφωνο και μας είπαν ότι μάλλον έχουν σκοτώσει ένα παιδί στα Εξάρχεια», έγραψε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Πήρα την αδερφή μου. Ήταν καλά. Πήρα τον αδερφό μου, μικρός τότε, ήταν έξω. Και δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. Τον καλούσα ασταμάτητα. Το μυαλό μου έκανε χίλιες σκέψεις που δεν περιγράφονται. Μέχρι να βρούμε τον Αντώνη, είχαμε χάσει τον Αλέξη. Η μάνα μου ήταν τυχερή. Η μάνα του Αλέξη τραγικά άτυχη. Έτσι είναι η βία στην αισχρότερη μορφή της, την κρατική βία. Διακόπτει τη φυσική ροή της ζωής, κάτι που δεν μπορεί ο εγκέφαλος του ανθρώπου να μεταβολίσει, διακόπτει τη γιορτή, την ελπίδα, την πίστη. Και σε αφήνει στο απόλυτο κενό. Στο απόλυτο σκοτάδι. Ένα σκοτάδι που ποτέ δεν μπορείς να ξεπεράσεις και σε ακολουθεί σε όλη την πορεία της ζωής σου. Κάθε τέτοια μέρα, σκέφτομαι έναν αδερφό μου στη θέση του Αλέξη. Κάθε τέτοια μέρα, πονάω και οργίζομαι και δεν μπορώ να πάρω ανάσα και πεισμώνω πιο πολύ», έγραψε στη συνέχεια η Νατάσσα Μποφίλιου. 

«Ανήμερα 6 Δεκέμβρη 2022 έχουμε ένα παιδί που χαροπαλεύει στην εντατική. Χτυπημένο από σφαίρα αστυνομικού. Για 20 ευρώ βενζίνη. Πώς ξυπνάμε χωρίς να σκεφτόμαστε μόνο πώς θα ξαναφτιάξουμε από την αρχή αυτόν τον κόσμο;», αναρωτήθηκε στο τέλος η Νατάσσα Μποφίλιου, αναφέροντας ότι το σχέδιο στη φωτογραφία της ανάρτησής της είναι του Μπάμπη Ζαφειράτου.