Μενού
Pyrosvestiki
Πυροσβεστική | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η Πυροσβεστική προσπαθούσε να στείλει οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς στον Ασπρόπυργο, δύο οχήματα δέχθηκαν πυρά στην περιφερειακή του Αιγάλεω από ομάδες Ρομά. Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τετάρτης, τα δύο οχήματα κινούνταν στη Λεωφόρο, ωστόσο αποχώρησαν από το σημείο καθώς δέχθηκαν πυρά από άγνωστα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός στελέχους της Πυροσβεστικής και τα πληρώματα μετακινήθηκαν σε παρακείμενο σημείο προκειμένου να συνεχίσουν την επιτήρησή τους.

Τα οχήματα ανήκουν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας, ενώ τα επεισόδια συνεχίζονταν στον Ασπρόπυργο. Συγκεκριμένα, μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας για τους κατοίκους στον Ασπρόπυργο, καθώς στην ατμόσφαιρα υπάρχουν τοξικοί καπνοί, μετά τη φωτιά που έβαλαν Ρομά σε μαγαζί με ελαστικά.

«Αν βρίσκεστε στη λεωφόρο Νάτο, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτίριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα Ρομά, περίπου στις 9 το βράδυ, διέρρηξε κατάστημα με ελαστικά που βρίσκεται επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

112