Ενα θλιβερό συμβάν έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας νεαρός άνδρας. Σύμφωνα με τα μέσα της πόλης, ο άνδρας έπεσε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Τούμπα, από τον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Οι συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.
Αμεσα στο σημείο, στην οδό Αργαίου 3 έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς κι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό του άνδρα. Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός από έναν εκ των συγκατοίκων του, ο οποίος δίνει κατάθεση στην Αστυνομία για το αν αντιλήφθηκε κάτι. Στο διαμέρισμα φέρονται να διέμεναν τρεις νεαροί ημεδαποί.
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αγωνία μέχρι την ταυτοποίηση της δεύτερης σορού - Φόβοι ότι ανήκει στον 12χρονο
- Πέθανε ο Μιχάλης Μόσιος: Ο θρυλικός «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
- Η σκληρή ζωή, η επιτυχία και το φρικτό τέλος του ηθοποιού Λευτέρη Βουρνά
- Πετράλωνα: Πού οδηγούν οι ενδείξεις για τα αίτια της κατάρρευσης της τετραώροφης πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.