Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, καθώς ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε λατομείο στην περιοχή των Λεΐκων, στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, πρόκειται για ανδρόγυνο που όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε, πέφτοντας από μεγάλο ύψος.

Οι σοροί του 70χρονου άνδρα και της 69χρονης γυναίκας έχουν διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, την ώρα που όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, το λατομείο ανήκε στον 70χρονο που ήταν γνωστός εργολάβος. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ οι πρώτες κάνουν λόγο για διπλή αυτοκτονία, με τον 70χρονο να φέρεται να έχει πέσει από πολύ μεγάλο ύψος. Παράλληλα, η σύζυγός του εντοπίστηκε να κείτεται νεκρή σε άλλο σημείο του λατομείου.

Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν με φορείο στο σημείο της πτώσης του εργολάβου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του. Σε άλλο σημείο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο πτώσης του 70χρονου, βρέθηκε η 69χρονη σύζυγός του, χωρίς τις αισθήσεις της.