Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχει φτάσει στα χέρια του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου, έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Οπως ανέφερε η κυριακάτικη Real News προέκυψε δεδομένο που έδωσε κατεύθυνση στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι πλέον έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ερευνώντας την υπόθεση.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου σημειώνει μεταξύ άλλων πως: «διαψεύδεται κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βρεθούν οι ένοχοι, όπως ισχύει και σε κάθε ανοιχτή εγκληματική υπόθεση».
Ο Υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βρεθούν οι ένοχοι, όπως ισχύει και σε κάθε ανοιχτή εγκληματική υπόθεση
Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα,ο φάκελος της δολοφονίας παραμένει ανοιχτός, αφού, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ναι μεν οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν έχουν όμως ακόμη στα χέρια τους το σύνολο των στοιχείων που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλουν στην Εισαγγελία δικογραφία, από την οποία θα προκύψουν αυτόματα και εντάλματα σύλληψης.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.