Χωρίς τέλος είναι το δράμα οικογένειας από το Σίβα Μεσαράς στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ένας 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν τις αρχές, ωστόσο για τον 35χρονο ήταν ήδη αργά.
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από την ζωή τόσο νωρίς και με τραγικό τρόπο. Ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 6 χρόνια στο εξωτερικό, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε πολύ μικρή ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.
- Al Arabiya: Τα 10 βασικά σημεία στο προσχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν - Κατάπαυση πυρός και ελεύθερη ναυσιπλοΐα
- Η πρώτη αντίδραση Γιωτόπουλου μετά την αποφυλάκιση: «Αναμένω ακόμα απάντηση στο καίριο ερώτημα»
- Ελεονώρα Μελέτη: «Για πολλούς πολιτικούς είμαι η πρωινατζού»
- Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση στο Φεστιβάλ Καννών για το φόρεμά της - «Δεν μπορεί να περάσει ο κόσμος»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.