Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) όταν η τηλεφωνική γραμμή 112 δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν 16χρονο ο οποίος είπε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μετά το τηλεφώνημα ενημερώθηκαν Πυροσβεστική και Αστυνομία, άνδρες των οποίων έφτασαν στο σπίτι από το οποίο είχε γίνει το τηλεφώνημα, στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αφού έσπασαν την πόρτα του σπιτιού που ήταν κλειδωμένη, βρήκαν τον 16χρονο βαρύτατα τραυματισμένο στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 16χρονος είχε χρησιμοποιήσει το 9αρι όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του. Ο νεαρός έχει μεταφερθεί εν ζωή σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.