Μενού
triantafyllos
Τριαντάφυλλος | @Star
  • Α-
  • Α+

«Μείνε μακριά από το σπίτι και τη Χριστίνα» είναι το προειδοποιητικό μήνυμα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στον άνθρωπο που κακοποίησε τη βαφτιστήρα του. Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την Χριστίνα Σωτηρίου, τη βαφτιστήρα του που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στη Ρόδο, ενώ στην εκπομπή μίλησε και η ίδια.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 33χρονο σύντροφό της δι’ ασήμαντον αφορμή, πώς κατάφερε η ίδια να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού και τελικά να σωθεί, με τον πρώην σύντροφό της να καταδικάζεται με αναστολή για την επίθεση. Ο τραγουδιστής επαίνεσε την ψυχραιμία της κοπέλας λέγοντας χαρακτηριστικά «Χριστίνα μπράβο που είχες το σθένος να του πεις  και “ξεκουράσου αγάπη μου”». «Η Χριστίνα είναι ένα απίστευτο παιδί. Ο πατέρας της είναι πυροσβέστης, έχει κάνει τα πάντα για να τη μεγαλώσει. Έσωσε σχεδόν τη Ρόδο όλη στη φωτιά της ΔΕΗ και μεγάλωσε το παιδί του με τόσο κόπο και μπορεί να το έβρισκε νεκρό. Κάτι κάντε, να ευαισθητοποιηθεί το κράτος, να υπάρχουν μεγαλύτερες ποινές.

Να πάω να δείρω μια κοπέλα και να πηγαίνω με το φρέντο εσπρέσσο και το γυαλάκι μου κάθε μήνα στο τμήμα και να το παίζω και μάγκας αυτό είναι ότι δουλεύουμε το κράτος. Είμαστε για γέλια» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι οικογένειά μου, έχω πάθει σοκ, χτύπησε αυτό το πράγμα και το δικό μου σπίτι. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα αλλάξει και πολύ σύντομα» είπε ακόμα.

«Επειδή αυτός ο κύριος μας βλέπει, επειδή είσαι και νταής και δέρνεις μόνο γυναίκες και όταν βλέπεις άντρες τρέχεις, επειδή η οικογένειά μου είναι καλοί άνθρωποι, μείνε μακριά από το σπίτι και τη Χριστίνα γιατί όπως ξέρεις να δέρνεις γυναίκες, δέρνουν και κάποιοι άλλοι και πολύ άσχημα. Χαλάρωσε, μείνε στο σπίτι με τη μαμά σου και τον μπαμπά σου. Άμα δεν μπορείς να είσαι με μια όμορφη κοπέλα, άραξε».