Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/12) η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας. Εξω από την Ευελπίδων βρέθηκε και ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι πρόκειται για τη «δικαστική πλάνη του αιώνα» και αποκάλυψε πως ετοιμάζει αγωγές κατά παρουσιαστών και ζητά αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ.
«Εχουμε ένα εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο έξι τακτικών ιατροδικαστών. Την αθωότητα της κυρίας κατηγορουμένης υποστηρίζουν εκτός από της κυρίας Τσάκωνα και της κυρίας Τσιόλα, οι οποίες ήταν κατηγορηματικές ότι πρόκειται περί θανάτων από παθολογικά αίτια, πλέον είναι υπέρ αυτής της απόψεως ο ιατροδικαστής Λαρίσης κ. Κραββαρίτης, ο ιατροδικαστής Πελοποννήσου κ. Μεσογίτης, ο ιατροδικαστής Πειραιώς κ. Τσαντίρης, η ιατροδικαστής κ. Δημακοπούλου και άλλοι δύο ιατροδικαστές της Βορείου Ελλάδας», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.




- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Καρχαρίας μάκο τριών μέτρων βγήκε «παγανιά» στην Ανάβυσσο: Ανησυχία για τις αυξημένες θεάσεις
- Θεσσαλονίκη: 79χρονος σκοτώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, πέφτοντας από παράθυρο
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.