Δεν θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την αίτηση εξαίρεσης σε βάρος της ανακρίτριας που κατέθεσε η κατηγορούμενη. Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.
Νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε πως η υπόθεση είναι «η δικαστική πλάνη του αιώνα» και ζήτησε την εξαίρεση της 35ης ανακρίτριας, Ευγενίας Τζωρτζάτου. Επίσης ο ποινικολόγος υποστήριξε πως διαθέτει ένα «εξαιρετικό υπερασπιστικό οπλοστάσιο 6 τακτικών ιατροδικαστών όχι ιδιωτών, που υπηρετούν επίσημα ως υπάλληλοι του κράτους σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες», οι οποίοι ανέφεραν κατηγορηματικά ότι οι θάνατοι των δύο παιδιών (Μαλένας, Ιριδας) οφείλονται σε παθολογικά αίτια. Τόνισε μάλιστα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αμέλεια ιατρών ούτε για εγκληματική ενέργεια. Χαρακτήρισε τις απόψεις Καρακούκη και Καλόγρηα «υποκειμενικές» και ότι «δεν μπορούν να αποτελέσουν υποδομή δικαστικής απόφασης».
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.