Οικογενειακή τραγωδία αποδείχθηκε ο θάνατος της 60χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, καθώς ο γιος της ομολόγησε ότι την ξυλοκόπησε μέχρι να ξεψυχήσει… Νωρίτερα, γείτονες είχαν καλέσει γύρω στις 17:30, το απόγευμα της Τετάρτης (21/12) την Αστυνομία λόγω έντονου καυγά που σημειώθηκε σε διαμέρισμα επί της οδού Παπαδιαμάντη στην Καλαμαριά.
Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον χώρο εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα, ενώ στο διαμέρισμα βρισκόταν και ο γιος της, ο οποίος άμεσα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα ενώ μετά την ομολογία του συνελήφθη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν χωρισμένη εδώ και χρόνια και έμενε με τον 29χρονο γιο της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα (21-12-2022) στην Καλαμαριά, 29χρονος ημεδαπός για υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της 60χρονης μητέρας του. Διενεργείται προανάκριση από τη διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης»
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.