Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 17:45 το απόγευμα σε γνωστό φαστ - φουντ της Κοζάνης, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, καθώς μια γυναίκα 48 ετών «πνίγηκε» από ένα κομμάτι σουβλάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και έχασε τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, αμέσως ένας αστυνομικός σε υπηρεσία που βρισκόταν κοντά στο σημείο τής παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο χώρο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης. Η 48χρονη υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.