Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 17:45 το απόγευμα σε γνωστό φαστ - φουντ της Κοζάνης, στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, καθώς μια γυναίκα 48 ετών «πνίγηκε» από ένα κομμάτι σουβλάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και έχασε τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, αμέσως ένας αστυνομικός σε υπηρεσία που βρισκόταν κοντά στο σημείο τής παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο χώρο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης. Η 48χρονη υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.