Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι δεν πρόκειται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, καθώς προτεραιότητά του είναι η αλήθεια για το θάνατο των παιδιών. Όμως, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, ότι πριν τρεις ημέρες στα χέρια της 34χρονης έφτασε η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης.
Ο ίδιος μάλιστα ζητά να βγει εις βάρος της κατηγορουμένης, ενώ η δικάσιμος όπου θα συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή έχει οριστεί για τον Ιούνιο του 2023, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών. Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει στην αγωγή του ότι ζητά από τη Ρούλα Πισπιρίγκου διαζύγιο, λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για τους θανάτους των παιδιών τους.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.