Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα, σήμερα, ο 17χρονος ο οποίος κατηγορήθηκε για τον βιασμό μίας 18χρονης κοπέλας στο πάρτι που έκανε για τη γιορτή του στα Χριστούγεννα, το οποίο έγινε στο σπίτι του στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο ανήλικος συνελήφθη την επόμενη ημέρα του πάρτι μετά από καταγγελία που έκανε η 18χρονη στις αρχές, στην οποία ανέφερε ότι ο 17χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Η κοπέλα πρόσθεσε, επίσης, στην καταγγελία της ότι είχε πάει στο σπίτι του 17χρονου, προκειμένου να δώσει το παρών στο πάρτι του και εκεί φέρεται να κατανάλωσαν ποσότητες αλκοόλ και οι δύο. Ο 17χρονος πέρασε σήμερα, Πέμπτη (29/12) το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, απολογήθηκε σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό όρο την απαγόρευση επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.
Ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Σιμόπουλος, μιλώντας για την εκδίκαση της υπόθεσης, ανέφερε ότι ο πελάτης του είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και από την πρώτη στιγμή είχε αναφέρει ότι δε διέπραξε κάποιο αδίκημα. Αναφέρθηκε και στο πόρισμα του ιατροδικαστή, για το οποίο σημείωσε ότι δεν έδειξε κάποιο εύρημα κακώσεων ή κάποιο άλλο στοιχείο που μπορεί να συνηγορεί υπέρ της πράξης για την οποία κατηγορείται ο εντολέας του. Σημείωσε, επίσης, ότι στο πάρτι ήταν παρόντες και οι γονείς του ανήλικου.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.