Μενού
ilion-koritsi
Ιλιον | Shutterstock, eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δύο βίντεο σοκ, στα οποία έχουν καταγραφεί μικρά παιδιά να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους, δίνουν μια νέα διάσταση στη δράση της ομάδας των ανήλικων οι οποίοι βίαζαν έναν 15χρονο συμμαθητή τους στο Ίλιον. Τα βίντεο αυτά βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα δύο εκ των ανηλίκων, που ήδη έχουν προφυλακιστεί, και τώρα γίνεται προσπάθεια για την ταυτοποίηση των παιδιών, αλλά και των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγιναν οι πράξεις που έχουν καταγραφεί.

Το ένα σοκ διαδέχθηκε το άλλο για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεση της σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου μαθητή στα Λιόσια. Σε πρώτη φάση έπρεπε να αναλύσουν τα δύο βίντεο τα οποία είχαν τραβήξει οι δράστες μέσα στο μικρό εγκαταλειμμένο σπίτι της γιαγιάς ενός εξ αυτών, και στα οποία είχαν καταγραφεί και οι δύο βιασμοί του άτυχου μαθητή με το κοντάρι μιας σκούπας.

Στη συνέχεια όμως και από την έρευνα όλων των αρχείων στα τηλέφωνα των συλληφθέντων, ανακάλυψαν δύο ακόμη βίντεο που τους προκάλεσαν φρίκη. Σε αυτά έχουν καταγραφεί δύο ανήλικα αγόρια που δε φαίνεται να είναι μεγαλύτερα από 13 χρόνων, να πραγματοποιούν σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους.

Όπως ήταν φυσικό αμέσως ρώτησαν όλους τους κατηγορούμενους για αυτά τα βίντεο και για την ταυτότητα των ανήλικων που είχαν καταγραφεί, όμως οι απαντήσεις που πήραν ήταν αόριστες. Οι κάτοχοι των κινητών τους είπαν πως κάποιος τους τα είχε στείλει και δε θυμούνται ούτε ποιος ούτε πότε, και ότι δε γνωρίζουν τους ανήλικους που κατεγράφησαν.

Τα κινητά αυτά στάλθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου οι ειδικοί επιστήμονες, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., να επιχειρήσου να βρουν τη διαδρομή αυτών των ψηφιακών αρχείων, έτσι ώστε να κατορθώσουν στο τέλος να φωτίσουν την ταυτότητα των μικτών παιδιών, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι συγκεκριμένες πράξεις μεταξύ τους.