Αναψαν βεγγαλικά για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους, αλλά μάλλον δεν τα υπολόγισαν σωστά με αποτέλεσμα τα «φουντώσει» η τέντα και να πάρει φωτιά το μπαλκόνι τους! Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την αλλαγή του έτους, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου με την πυροσβεστική να σβήνει τελικά τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί στο εσωτερικό του σπιτιού.
Επί τόπου έσπευσαν εννιά πυροσβέστες με τρία υδροφόρα οχήματα και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που άφησε πίσω της μόνο υλικές ζημιές δίχως ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
- «Παράγουμε περισσότερα κόμματα από όσα μπορούμε να καταναλώσουμε;» Τα καρφιά Χειλάκη - Τουμασάτου από το Θησείο
- Και το όνομα αυτού, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη - Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος Τσίπρα
- Nέες μαρτυρίες για τους πυροβολισμούς στον Χολαργό: Η ερώτηση που είχε κάνει ο δράστης στον κουμπάρο
- Μέμος Μπεγνής: Η επένδυση που τον κατέστρεψε οικονομικά - «Ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.