Μενού
nosokomeio-artas
Νοσοκομείο Άρτας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δύο γιατροί πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που βρίσκονταν και οι δύο σε υπηρεσία. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, epiruspost.gr, οι δύο γιατροί του ομώνυμου νοσοκομείο φέρεται να ξεκίνησαν να «πλακώνονται» από το γραφείο τους, αλλά δεν έμεινα εκεί. Ειδικότερα, οι δύο γιατροί συνέχισαν το ξύλο και έξω στο διάδρομο του νοσοκομείου, μέχρι που επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στο νοσοκομείο μετέβη και η αστυνομία της Άρτας, η παρέμβαση της οποίας δεν ήταν χρήσιμη καθώς κανένας από τους γιατρούς δε συνελήφθη, γιατί δεν κατατέθηκε καμία μήνυση. Η αιτία του άγριου καβγά ανάμεσα στους δυο γιατρούς του Νοσοκομείου δεν έγινε γνωστή, με το epiruspost.gr, πάντως, να προσθέτει ότι ο άγριος τσακωμός τους δε σχετίζεται με την δουλειά τους και το εργασιακό περιβάλλον.

Οι δυο γιατροί φαίνεται να έχουν κληθεί σε απολογία από την διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας, για να δώσουν εξηγήσεις για το απίστευτο συμβάν.